DOLAR 33,1119 0.09%
EURO 36,0570 -0.3%
ALTIN 2.575,83-0,95
BITCOIN %
İstanbul
31°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yorumlarım

Sayın , Profil bilgilerinizi güncel tutmanızı öneririz

Yorumlarım

Onay bekliyor. 19 Temmuz 2024
İmamoğlu’ndan Kurum’a tepki: Acemi aday, farkında olmadan Erdoğan’ı eleştiriyor

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Onay bekliyor. 19 Temmuz 2024
Yeter sayı bulunamadı, genel kurul kapandı

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Onay bekliyor. 19 Temmuz 2024
Muhalefetin önerileri yine AKP ve MHP’ye takıldı

Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Onay bekliyor. 19 Temmuz 2024
İmamoğlu’ndan Kurum’a ‘TOKİ eylemi’ göndermesi

I don't think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Onay bekliyor. 19 Temmuz 2024
Çevre talanına Danıştay “Dur” dedi

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Onay bekliyor. 19 Temmuz 2024
Özgür Özel’den ‘Mansur Yavaş’ iddiası: Rekor bekliyorum

Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Onay bekliyor. 19 Temmuz 2024
Türkiye’de her yıl yüzlerce Atatürk, Einstein doğuyor

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Onay bekliyor. 19 Temmuz 2024
Beyin gücünüzü artıracak akıllı egzersizler

Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Onay bekliyor. 19 Temmuz 2024
Mansur Yavaş: Belli ki anketlere göre rekor oyla kazanıyoruz

I don't think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Onay bekliyor. 19 Temmuz 2024
Halifeliğin kaldırılmasının 100. yılı: Halifelik neden kaldırıldı?

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

more DAHA FAZLA GÖSTER
erzurum escortdedektifcasibomistanbul escortfixbetKurumsal Mail Hizmetimatadorbetmatadorbethukuk forumevden eve nakliyaterzurum escortŞehirler Arası Nakliyateşya depolamaşehirler arası nakliyatDeneme bonusu veren sitelerhabereşya depolamaerotik shopbonus veren sitelerescort bayanwebmaster forumcasibomistanbul escorttaksim escortümraniye escortyerli pornocasibomavcılar escortsfx escortfixbetbeylikdüzü escortfixbet
geniş casino oyunları ve canlı casino seçenekleri sunan güvenilir bahis siteleri ne hemen göz atın Yeni üyeler için cazip deneme bonusları mevcuttur.
deneme bonusu veren siteler yeni kullanıcılar için cazip fırsatlar sunar. Bu bonuslar, kullanıcıların siteyi risksiz denemesine olanak tanır. Güvenilir bahis siteleri, deneme bonusları ile öne çıkar. Kullanıcılar, bu bonuslarla bedava bahis yaparak siteyi tanıyabilir.
bonus veren siteler